Hillopikkuleivät

AINEKSET:(n. 25-30 kpl):

230 g voita
2 dl tomusokeria
2/3 dl kermaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
1 dl (kide)sokeria
noin 100 g paistonkestävää marmeladia

1. Vatkaa hieman pehmeä voi ja tomusokeri hyvin sekaisin. Lämmitä kerma huoneenlämpöiseksi ja lisää joukkoon. 
2. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pyörittele massa palloiksi ja kieritä pallot kidesokerissa. Nosta pallot leivinpaperoidulle uunipellille. Paina kolot kaikkiin taikinapalloihin. Pursota marmeladi koloihin.
3. Paista 175-200 asteessa n. 10-13 minuutin ajan, kunnes pikkuleivät ovat saaneet hieman väriä. 

Kommentit

Suositut tekstit