Suussasulava munaton suklaakääretorttu

AINEKSET:

3dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2rkl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
2tl vanilijasokeria
2dl maitoa
50g sulatettua voita

Täyte:
200g huoneenlämpöistä voita
3dl tomusokeria
4tl vanilijasokeria
2rkl vettä

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito ja sulatettu voi. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Tasoita ohueksi levyksi. 
2. Paista uunin keskitasolla 250 asteessa noin 5 minuuttia. Nosta pelti pois uunista ja kumoa sokeroidulle leivinpaperille. Irroita päälimmäinen leivinpaperi. Jos paperi on tiukassa, voitele sitä kylmällä vedellä. Anna jäähtyä.
3.  Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi ja sokerit sekä vesi tasaiseksi massaksi.
4. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle. Pyöritä nopeasti rullaksi. Nosta puoleksi tunniksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Kommentit

Suositut tekstit