KREEMIT kakkuun, muffineille, kääretorttuun jne.

Kaakao-voikreemi:
150g voita
250g tomusokeria
tilkka kuumaa vettä
2rkl kaakaojauhetta

1. Sekoita kaakaojauhe veteen ja anna jäähtyä.
2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri ja lisää lopuksi joukkoon veteen liuotettu kaakaojauhe, sekoita tasaiseksi.
3. Pursota kuorrutetta muffinien päälle tai levitä kääretortun väliin.



Suklaakreemi:
175g suklaata
250g pehmeää voita
275g tomusokeria
1-2tl vanilijasokeria

1. Vaahdota voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon sulatettu ja jäähdytetty suklaa. Sekoita tasaiseksi.



Suklaakreemi kaakaojauheesta:
250g voita
4,5dl tomusokeria
1/2dl kaakaojauhetta
2rkl maitoa/vettä

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon kaakaojauhe ja neste, sekoita tasaiseksi.



Voikreemi1:
150g voita 
5dl tomusokeria
4tl vanilijasokeria

1. Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon vanilijasokeri ja vatkaa vielä hetki.



Voikreemi2:
(riittää n.24cm halk. kakun kuorrutukseen)
125g voita
1tl vanilijasokeria
4dl tomusokeria
1rkl vettä

1. Pehmennä voi sähkävatkaimella notkeasti ja lisää sen joukkoon vanilijasokeri. Sekoita joukkoon tomusokeri pienissä erissä samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi, vatkaa vielä hetki. 
Jos kreemi on liian paksua, voit notkistaa lämmittämällä varovasti mikrossa miedossa lämpötilassa.



Sokerivoikreemi:
3dl tomusokeria
150g voita (suolatonta)
1rkl maitoa/nestettä

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää lopuksi neste.

Voit lisätä joukkoon halutessasi jotakin aromia ja väriainetta, murskattuja marjoja, suklaarouhetta jne.

Kommentit

Suositut tekstit