Munattomat raparperimuffinit

AINEKSET:

150g voita
1,5dl maitoa/piimää
5dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
3dl sokeria
3tl vanilijasokeria
1,5dl kiehuvaa vettä

Lisäksi:
sokeria
kanelia
raparperiä
tomusokeria

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata ja jäähdytä voi. 
2. Lisää sulanut voi ja maito kuivien aineiden joukkoon. Sekoita varovasti. Lisää kiehuva vesi ja sekoita reippaammin. 
3. Lusikoi taikina vuokiin. Pyörittele raparperit sokeri-kaneliseoksessa ja painele muutama pala jokaiseen vuokaan. Ripottele loppu kaneli-sokeri muffinien päälle. 
4. Paista 200 asteessa noin 20 min.
5. Anna jäähtyä ja ripottele vielä pinnalle koristeeksi tomusokeria.

Kommentit

Suositut tekstit