Pikkusydämet

AINEKSET:
(muotista riippuen n. 90 täytettyä pikkuleipää)

200g pehmeää voita
2dl sokeria
3dl perunajauhoja
3 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1 1/2dl kermaa

Täyte:
hilloa

1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma vuorotellen ja sekoita nopeasti pehmeäksi taikinaksi. Laita pariksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
2. Kauli jauhotetulla tasolla pari milliä paksuksi levyksi.
3. Tee muotilla sydämiä leivinpaperin päälle pellille.
4. Paista 175 asteessa keskitasolla n. 12 min.
5. Anna jäähtyä ja levitä hilloa sydämelle ja painele toinen sydän vastakkain. Siivilöi pinnalle tomusokeria. Säilytä kylmässä.

Kommentit

Suositut tekstit