Marianne-juustokakku
AINEKSET:
175 g Marianne keksejä
35 g voita sulatettuna
Täyte:
4 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl maustamatonta maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
1 pss Marianne Crush –rouhetta (150 g pussi)
Päälle:
50 g valkosuklaata
1. Murskaa Marianne-keksit muruksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.
2. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri.
3. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet ja puristellut liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush –rouheen kanssa seokseen. Kaada täyte keksipohjan päälle.
4. Anna hyytyä jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla.
Kommentit
Lähetä kommentti