Mansikka- valkosuklaa juustokakku
AINEKSET:
POHJA:
14 kpl kaura/digestivekeksejä
70g voita
Täyte:
3 dl kuohukermaa
6 liivatelehteä
½ dl maitoa
200 g mansikkavalkosuklaata
100 g valkosuklaata
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ dl sokeria
1. Murskaa digestivekeksit pieneksi muruksi. Lisää joukkoon sulatettu voi ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuumenna maito kiehuvaksi. Purista liivatteet ja liuota maitoon.
3. Sulata suklaat kattilassa ja jäähdytä. Sekoita keskenään notkistettu tuorejuusto, suklaat ja sokerit. Kääntele joukkoon kerma ja liivateseos. Laita seos vuokaan keksin päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Kommentit
Lähetä kommentti