Mansikka- valkosuklaa juustokakku

AINEKSET:

POHJA:
14 kpl kaura/digestivekeksejä
70g voita

Täyte:
3 dl kuohukermaa
6 liivatelehteä
½ dl maitoa
200 g mansikkavalkosuklaata
100 g valkosuklaata 
400 g maustamatonta tuorejuustoa 
1½ dl sokeria

1. Murskaa digestivekeksit pieneksi muruksi. Lisää joukkoon sulatettu voi ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuumenna maito kiehuvaksi. Purista liivatteet ja liuota maitoon. 

3. Sulata suklaat kattilassa ja jäähdytä. Sekoita keskenään notkistettu tuorejuusto, suklaat ja sokerit. Kääntele joukkoon kerma ja liivateseos. Laita seos vuokaan keksin päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Kommentit

Suositut tekstit