3 suklaan juustokakku

AINEKSET:

Pohja:
14kpl digestivekeksejä
70g voita
2rkl kaakaojauhetta

Täyte:
9 liivatetta
130g pandan tummaa suklaata
130g pandan valkosuklaata
130g pandan maitosuklaata
0,5dl sokeria
5-6dl kermaa
2kpt maustamatonta tuorejuustoa

1. Murskaa digestivekeksit pieneksi muruksi. Lisää joukkoon sulatettu voi ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi.
3. Sulata suklaat kolmessa eri kulhossa.
4. Jaa tuorejuusto 3 osaan ja sekoita jokaiseen sulaan suklaaseen oma osansa.
5. Liuota liivatteet n. 1dl kuumaa vettä. 
6. Kaada joukkoon 1/3 osa ja sekoita tasaiseksi. Tee samoin muille suklaille.
7. Lisää kerma kolmeen osaan jokaiseen omansa.
8. Kaada kerrokset vuorotellen pohjan päälle. (Pidä n. 5min kylmässä ennen seuraavaa kerrosta että saat tasaiset värit, eikä sekoitu keskenään)
9. Anna hyytyä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään ja tarjoile.

Kommentit

Suositut tekstit